dijous, 13 de gener del 2011

11 i 13 DE GENER: TREBALLEM PICASSO

.
Hola de nou! Després d'unes merescudes vacances de Nadal ja tornem a començar amb les classes a la Universitat. Aquest mes de gener serà bastant dur ja que tenim molts treballs, examens i exposicions orals per fer. Per sort, hem tingut uns dies per relaxar-nos i ara afronto la tornada a les classes amb més entusiasme.
.
Aquesta primera setmana de gener a les classes d'alfabetització hem estat realitzant el projecte final amb el grup de treball, tant el dimarts amb la Carolina i dijous amb la Sandra. Personalment trobo que és molt positiu per a nosaltres que puguem anar fent aquest treball a l'hora de classe ja que així podem avançar alhora que si tenim algun dubte sobre el projecte el podem preguntar.
.
Les Artistes (la Sílvia, l'Andrea, la Paky i jo) estem fent un projecte educatiu basat en el cèlebre pintor Pablo Picasso. La nostra idea apropar als nens i nenes a l'art, més concretament a l'art picassià, a través de les TIC i les TAC. Per tal de presentar l'artista als infants el que farem serà llegir-los un conte que té a Picasso com a protagonista i després els hi posarem uns bits d'intel·ligència amb les obres més representatives del pintor.
.
L'activitat principal del projecte serà la visita al Museu Picasso on els menuts podran fer fotografies de les obres que més els hi agradin i posteriorment es comentaran a classe. Per després de la visita hem pensat de fer algunes activitats on utilitzarem el programa JClic, tot i que de moment encara no el sabem utilitzar.
.
Bé, ja us aniré informant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada