dijous, 20 de gener del 2011

18 i 20 DE GENER: DESCOBRIM EL JCLIC

.
Hola! Aquesta setmana les Artistes hem seguit treballant el nostre projecte de Picasso. Com explicava a l'anterior entrada al blog volem fer unes activitats amb JClic i avui, la Sandra ens ha explicat com funciona aquesta aplicació. Al principi m'ha costat una mica saber com anava però després de l'explicació i d'anar provant les eines que té ja m'he sentit més còmoda amb el programa.
.
Trobo que el JClic és un programa molt interessant ja que et permet a tu mateix crear les activitats que vols i fer-les com a tu t'agraden. A la xarxa s'hi poden trobar nombroses activitats realitzades amb aquest programa i a vegades pensava que a mi també m'agradaria poder-les fer, ja que n'hi ha que estan molt ben fetes. Ara, gràcies a anar practicant aquests dies amb el JClic, ja sé fer algunes activitats senzilles, com puzzles, exercicis de relacionar o sopes de lletres. De fet, pel treball de Picasso hem realitzat diverses activitats com les citades anteriorment, a partir d'alguns dels quadres més representatius de Picasso (imatges)
.
Crec que el programa JClic ens pot ser molt útil d'aquí a uns anys quan siguem mestres, ja et permet crear activitats molt variades i de manera personalitzada. Les TIC cada vegada tenen més pes en la nostra societat i això s'ha anat introduint de manera progressiva en l'àmbit educatiu. D'aquí uns anys, és molt provable que la tecnologia tingui encara més protagonisme a les escoles i de ben segur que aquestes aplicacions informàtiques que estem aprenent a utilitzar durant aquest semestre ens seran de gran ajuda ja que ens permetran disposar de més recursos a l'aula.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada