dimarts, 14 de desembre del 2010

SEGUIM USANT EL PHOTOSHOP

.
Bon dia! Durant la sessió d'avui hem estat fent una activitat que ens ha ocupat la major part del temps de classe. Hem fet la segona part de l'exercici de mitjans de comunicació. La primera activitat, que vam realitzar el dimarts passat, va consistir en fer una comparativa entre diversos diaris per veure les diferències que hi havia d'una mateixa notícia en diferents mitjans de comunicació.
.
La segona, que hem realitzat avui, ha consistit en retocar una fotografia i el text d'una notícia amb un protagonista diferent i fer-la divertida. Jo he escollit una notícia en la qual s'anunciava el dia de l'estrena de la setena pel·lícula del Harry Potter. El que he fet és modificar una imatge en la qual apareixia el nen mag i posar-hi la cara d'un altre nen, l'Oriol. Després he canviat una mica el text: enlloc de posar el nom de Harry Potter he posat el nom del meu veí: Uri Roquer, que si es llegeix com si fos un nom anglès rima amb el nom original del mag.
.
Encara tinc bastants problemes a l'hora d'utilitzar el Photoshop, però mica en mica vaig descobrint noves eines per modificar imatges o per retocar-les. Gràcies a la realització d'exercicis com aquest he après, per exemple, a retallar una cara en una imatge i canviar-la per una altra i que quedi bé. Crec que és molt positiu que aprenguem a utilitzar aquest programa ja que ens pot ser de gran utilitat quan siguem mestres.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada